Blog Alternatif

Blog Alternatif
Blog ini adalah blog yang telah dibangunkan pada tahun 2008. Silalah lawati untuk mengetahui entri2 didalamnya

SOKONG HIMPUNAN JUTAAN BELIA

SOKONG HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Friday, February 24, 2012

Jom Turun Ramai-ramai Sokong PM kita!!!


Gendang perang semakin kuat paluannya.  Semakin rancak dan semakin kerap.  Siapapun tidak dapat menafikannya lagi.  Semakin hari ianya bukannya semakin jauh, malah hampirnya dapat dirasa.  Ketika kita, UMNO/BN memperlihatkan langkah gagah bak panglima berlima, musuh pula langkahnya sumbang bersumbing.

Melihat mereka laga melaga, adu ,mengadu, hina menghina, kita pula sentiasa cuba memperbaiki cara mengemaskan gaya dan memperkasa wibawa.  Tatkala 'rally' ini semakin dipenghujung, lelah mereka hela terlalu berat dengar ditelinga.  Manakala kita semakin selesa berlari tatkala mereka celapak hampir tersungkur!

Esok, sebagai tanda kebangkitan sokongan kita terhadap UMNO/BN, atas rasa hormat kepada parti KERAMAT, atas rasa tanggungjawab kepada agama bangsa dan tanahair, marilah kita turun beramai-ramai ke program Lawatan Sehari YAB Dato' Sri Mohd Najib Tun Abd Razak ke Kedah.

Lawatan beliau akan bermula di Gurun, dimana belasan ribu anak-anak Gayung bersama puluhan ribu lagi  rakyat jelata ketika diPendang akan menyambut Perdana Menteri yang kita kagumi, yang begitu bersungguh-sungguh berusaha untuk mengembalikan Malaysia kelandasan yang sebenar setelah begitu teruk diburukkan oleh Anwar AlJuburi yang sememangnya kita tahu amat mendendami UMNO/BN kerana terbantutnya hasrat kaki LIWAT ini untuk menjadi Perdana Menteri.  Hasrat yang tidak pernah diselindungkan oleh beliau.

Sebagai panduan inilah aturcaranya:

1.  03.00pm, PERASMIAN SEKOLAH BAHASA SIAM DI WAT TITI AKAR

2.  03.45pm, BERSAMA-SAMA MASYARAKAT SIAM DIWAT NANAI KAMPUNG TOK SET, PENDANG.

No comments:

Post a Comment