Blog Alternatif

Blog Alternatif
Blog ini adalah blog yang telah dibangunkan pada tahun 2008. Silalah lawati untuk mengetahui entri2 didalamnya

SOKONG HIMPUNAN JUTAAN BELIA

SOKONG HIMPUNAN JUTAAN BELIA

Sunday, February 19, 2012

'Pesawat' pasrael lemah!!!
Beberapa hari lepas kita dengar dan baca kenyataan yang cukup garang, lebih garang dari 'Lawyer Garang'!  Kenyataan yang berbentuk kata dua ini di lontar dari mulut idol fanatik penganut pasrael iaitu N.ajis yang mahu Papa Doll menarik balik kenyataan mengenai Israel yagn beliau lafazkan ketika diwawancara oleh AWSJ atau menyaman ASWJ atas alasan menyiarkan kenyataan yang tidak tepat oleh Papa Doll.

WOW!  Keras sungguh bunyinya.  Betul ke KERAS?

Aku tertungguh-tunggu reaksi(bukan eraksi) seterusnya dari kedua-dua belah pihak mengenai amaran N.ajis yang berselindung disebalik Majlis Syura'(bukan Majlis Bubur Asyura' tau....).  Pada mulanya aku ingat tentulah  selepas amaran itu dikeuarkan Anwar akan tergesa-gesa mengambil penerbangan ataupun bergegas dengan kereta ke Kelantan untuk memberi penjelasan ata membuat ketetapan mengikut kemahuan N.ajis, sebaliknya Anwar da Papa Doll hanya membuat kenyataan balas yang cukup anti-klimaks.  Nafsu pasrael punyalah membuak-buak, umpama KERBAU yang sedang dalam jeda 'piantang biang'.

Cukup tegang dan KERASSSSSS......

Tetapi apabila mendekati pkr tiba-tiba pasrael menjadi lembik selembik-lembiknya....Dan secara sinis pkr yang dikepalai oleh papa doll memperli keupayaan tenaga pasrael(N.ajis) dengan acuh tak acuh jer....Next!!!

Anwar tidak langsung menunjukkan rasa panik dengan amaran tidak bertaring oleh pasrael walaupun mereka menggunakan jenama majlis syura' yang mungkin anwar fahami sebagai majlis bubur asyura sahaja.

Buktinya cukup jelas apabila terpampang didalam akhbar berkecuali SINAR HAIRAN.  Tiada bunyi berbentuk kegusaran mahupun kelamkabut gelagat Aljuburi(gelaran yang diberi ketika di Dewan Taman Melewar), sebaliknya jawapan acuh tak acuh itu terpaksa disambut dengan senyum penuh kepahitan oleh N.ajis dalam satu kenyataan penuh keponenannya pada 18/02/2012.

Jadi kesimpulannya segala apa yang diperkatakan oleh paria-paria pasrael seperti apa yang boleh dilihat disini, umpama kata Ustaz Kamal Saidin...."BALIK KE DIAAAA!!! cukup tepat untuk memberi gambaran yang sebenar!  Depalah yang sebenarnya LEMAH SYAHWAT POLITIK!

No comments:

Post a Comment